20+ Maar Wel Vet - Deurdweilers
20+ Maar Wel Vet

20+ Maar Wel Vet

 • Release Date: 8 februari 2012

Album Description

Na zoveel mooie shows en zoveel leuke muziek gespeeld te hebben vonden de leden van De Deurdweilers het weer eens tijd worden voor een nieuwe CD.

Zo gezegd, zo gedaan. De grootste hits van de afgelopen jaren werden uitgezocht en aangevuld met wat nieuw materiaal. Een mobiele studio werd naar Angeren gereden. Het Dorpshuis werd opengesteld voor een enthousiast publiek en de Deurdweilers hebben de hele avond zitten ‘toeteren’. Enkele weken later lag er een hele mooie afwisselende CD. De beste hits uit de afgelopen jaren en tevens wat nieuw repertoire zijn op de gevoelige plaat gezet.

De cd bevat uiteenlopende nummers van Paloma Blanca tot Bohemian Rhapsody en van Dromendans tot One van U2. Speciaal voor alle jarigen of anderen die een feestje te vieren hebben, staat “Lang zal ze leven” ook op deze glitterschijf. CD opzetten en meezingen maar! (bekijk de volledige tracklist)

Dankzij het enthousiaste publiek dat aanwezig was bij de cd-opname is het een erg sfeervolle cd geworden. Beluister hieronder een voorproefje “Radio Gaga” van Queen:

Ga snel naar iTunes of Spotify

Direct bestellen

Bestelmogelijkheden

 • via bol.com

  9,98
 • Betaling via bol.com
 • Snel in huis
 • via de Post

  10,-
 • Factuur bijgeleverd
 • Achteraf betalen
 • Incl. hoesje
 • Binnen enkele dagen in huis
 • Afhalen

  10,-
 • Snel in huis
 • Contant afrekenen
 • Geen verzendkosten
 • iTunes

  10,-
 • Snelst in huis
 • Geen hoesje
 • Digitale download
 • Automatisch in iTunes
 • Betaling via Apple

[pricing_table]

[pricing column=4 featured=”no” title=”via iTunes” price=”€ 9,99″ button_url=https://itunes.apple.com/nl/album/20+-maar-wel-vet/id543876567?uo=4 button_text=”download op iTunes” ]Heb jij je hele muziekbibliotheek digitaal? Heb jij geen behoefte aan een mooi cd-hoesje in je cd-rek van de IKEA? Dan kun je hem ook downloaden via iTunes. Daar zijn de kosten 9,99 maar dan kun je ook direct beginnen met luisteren![/pricing]

[/pricing_table]

[testimonial id=1761]

cd-recensie

De CD is mede mogelijk gemaakt door:

CD Nieuws

“Met de Deur in Huus” nu ook op Spotify
16 mei 2020

“Met de Deur in Huu...

Om in deze tijden toch nog naar de Deurdweilers te kunnen luisteren moet je het helaas met luidsprekers doen. Maar heb jij nog een CD-speler? En werken daar die ‘airpods’ wel op of die bluetooth luidspreker? Gelukkig staat onze 1e CD – u..

Gezellige en geslaagde CD-opname
22 mei 2012

Gezellige en geslaagde CD...

En toen was het zover. Na veel voorbereidingen stonden de microfoons klaar en kon het beginnen. Veel nummers zijn twee keer opgenomen zodat we in de studio nog kunnen kiezen welke van de twee versies het best was. Dit werd wel zwaar zo tegen het eind van ..

Live CD-opname Deurdweilers
30 april 2012

Live CD-opname Deurdweile...

Wees erbij! Een unieke mogelijkheid om een heuse cd-opname bij te wonen. De Deurdweilers zijn namelijk op zoek naar sfeermakers om de nieuwste cd net zo gezellig te laten klinken als een live optreden. Op 18 mei (daags na Hemelvaart) ben je daarom vanaf 2..

Het dak ging er af
11 januari 2004

Het dak ging er af...

De cd is gepresenteerd… in een bomvol Dorpshuis. Het dak ging er echt af. Veel positieve reacties (en dat terwijl ze de CD nog niet gehoord hebben) Ons is overigens diverse malen gevraagd waarom het niet in de grote zaal was maar in de serre. Over het a..

Een dweilorkest met pauken en cello in een opnamestudio?
15 december 2003

Een dweilorkest met pauke...

De Silvox studio beleefde gisteren een primeur: een set pauken in de studio! En we weten meteen waarom dit niet eerder voor was gekomen…. ze pastten niet door de deur van de opnameruimte… dus bleven ze in de regiekamer staan, zodat het uiteindelijk to..

19 april 2003

Er komt een tweede Deurdw...

Jazeker, u leest het goed! De Deurdweilers hebben bedacht dat het na 3 jaar wel weer eens tijd werd voor een nieuwe cd vol met goede, gezellige en vrolijke muziek.

CD Presentatie “Met de Deur in Huus”
19 januari 2001

CD Presentatie “Met...

Vandaag was het zover: De presentatie van de eerste CD. Het aantal reacties was overweldigend en tevens leuk dat er cameraploegen van SBS6 en Huissen TV aanwezig waren. Anderen bekeken ook Er komt een tweede Deurdweilers CD !!! Een dweilorkest met pauken ..

Tweede opnamedag
23 december 2000

Tweede opnamedag...

Met behulp van enkele geldschieters is de CD op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook ‘SKIK’ en ‘Boh Foi Toch’ hun cd’s opnemen. Het is een CD geworden met voor elk wat wils, van enkele..

De opnamestudio in
9 december 2000

De opnamestudio in...

Met behulp van enkele geldschieters is de CD “Met de Deur in Huus” op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook ‘SKIK’ en ‘Boh Foi Toch’ hun cd’s opnemen. Het is een CD geworden..

Related Albums