Archief Albums - Deurdweilers
Eerste optreden – schoolcarnaval 1992
28 februari 1992

Eerste optreden – schoolcarnaval 1992

Na maanden oefenen was het zover. Het allereerste optreden van de Deurdweilers (toen nog Zooitje Ongeregeld) op het schoolcarnaval. Daar stonden ze hoor. Iedereen stond verbaasd te kijken toen daar ineens 10 kinderen van rond de 11 jaar het schoolple..

14 juni 1992

Eerste deelname Bemmelse Dweildag

Na maanden oefenen was het zover. De Bemmelse Dweildag... met knikkende knietjes gingen daar die jongens en meiden naar Bemmel tussen al die grote orkesten. Goed was het niet, maar het leverde wel leuke reacties en vertederende beelden op. Maar voor ..

9 juni 1996

Koud in Bemmel

Van tevoren waren de weersverwachtingen erg gunstig, dus met korte broek en nieuwe varkens t-shirts trokken de Deurdweilers Bemmel weer in. Brrr toch best fris. Met Michiel Lentjes op trompet en Theodoor op trombone hadden we wat welkome versterking.

7 juni 1997

1e keer Dweilkamp

Tegelijk met de inschrijvingsformulieren voor de Bemmelse Dweildag kwam een uitnodiging om ook op de dweilcamping te gaan staan. Dit leek de Angerse dweilers wel wat. Dus werd er een legertent gehuurd en met behulp van ouders werd er opgebouwd in Bem..

7 januari 2000

Een eigen fanclub

Na aanleiding van de successen van De Deurdweilers is er in januari 2000 een fanclub opgericht voor De Deurdweilers: De Deurdweilers Fanclub. In het eerste jaar werden er al meer dan 100 leden geteld.

11 juni 2000

Grease Summer Nights in Bemmel

Om telkens weer met nieuwe en leuke dingen voor de dag te komen kiezen de Deurdweilers regelmatig een nieuw thema. Zo hadden ze in 2000 een heel Grease-thema gehanteerd compleet met kleding, caddillac en muziek uit Grease.

De opnamestudio in
9 december 2000

De opnamestudio in

    Categorie

Met behulp van enkele geldschieters is de CD “Met de Deur in Huus” op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook ‘SKIK’ en ‘Boh Foi Toch’ hun cd’s opnemen. Het is een CD gew..

Tweede opnamedag
23 december 2000

Tweede opnamedag

    Categorie

Met behulp van enkele geldschieters is de CD op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook ‘SKIK’ en ‘Boh Foi Toch’ hun cd’s opnemen. Het is een CD geworden met voor elk wat wils, van e..

CD Presentatie “Met de Deur in Huus”
19 januari 2001

CD Presentatie “Met de Deur in Huus”

    Categorie

Vandaag was het zover: De presentatie van de eerste CD. Het aantal reacties was overweldigend en tevens leuk dat er cameraploegen van SBS6 en Huissen TV aanwezig waren. Anderen bekeken ook Er komt een tweede Deurdweilers CD !!! Een dweilorkest met pa..

19 december 2001

Prettige Kerstdagen!!!

Tja, het is even stil rondom de Deurdweilers zo rond de feestdagen. Maar dit is stilte voor de storm. De cd-presentatie aan het begin van het jaar was een enorm succes! Daarom vinden de Deurdweilers het tijd voor nog zo'n feestje!