Archief Albums - Deurdweilers
Eerste optreden – schoolcarnaval 1992
28 februari 1992

Eerste optreden – s...

Posted by

Na maanden oefenen was het zover. Het allereerste optreden van de Deurdweilers (toen nog Zooitje Ongeregeld) op het schoolcarnaval. Daar stonden ze hoor. Iedereen stond verbaasd te kijken toen daar ineens 10 kinderen van rond de 11 jaar het schoolple..

14 juni 1992

Eerste deelname Bemmelse ...

Posted by

Na maanden oefenen was het zover. De Bemmelse Dweildag... met knikkende knietjes gingen daar die jongens en meiden naar Bemmel tussen al die grote orkesten. Goed was het niet, maar het leverde wel leuke reacties en vertederende beelden op. Maar voor ..

13 juni 1993

Voor de tweede keer naar ...

Posted by

Met de geweldige ervaring van de eerste Bemmelse Dweildag nog in het achterhoofd schreven De Deurdweilers zich weer in. Er was nu ook nieuwe kleding: rode kielen met noten. De meesten gemaakt op de groei. Nu in de leutklasse MET podium.

12 juni 1994

Rode Bodywarmers op Bemme...

Posted by

Nog weinig origineel kwamen De Deurdweilers voor de 3e keer in actie op de Bemmelse Dweildag. Weer in nieuwe kleding. Gekozen was voor rode bodywarmers en witte truien. Lekker lang ook die bodywarmers.

11 juni 1995

Deurdweilers ontbreken op...

Posted by

Vanwege een concours van de schutterij St. Bavo konden De Deurdweilers niet deelnemen aan de Bemmelse Dweildag. Ze misten te veel leden om fatsoenlijk te kunnen optreden. Daarom werd er voor eind juni een dweildag in Lichtenvoorde gepland. Daar hebbe..

9 juni 1996

Koud in Bemmel

Posted by

Van tevoren waren de weersverwachtingen erg gunstig, dus met korte broek en nieuwe varkens t-shirts trokken de Deurdweilers Bemmel weer in. Brrr toch best fris. Met Michiel Lentjes op trompet en Theodoor op trombone hadden we wat welkome versterking.

7 juni 1997

1e keer Dweilkamp

Posted by

Tegelijk met de inschrijvingsformulieren voor de Bemmelse Dweildag kwam een uitnodiging om ook op de dweilcamping te gaan staan. Dit leek de Angerse dweilers wel wat. Dus werd er een legertent gehuurd en met behulp van ouders werd er opgebouwd in Bem..

7 januari 2000

Een eigen fanclub

Posted by

Na aanleiding van de successen van De Deurdweilers is er in januari 2000 een fanclub opgericht voor De Deurdweilers: De Deurdweilers Fanclub. In het eerste jaar werden er al meer dan 100 leden geteld.

11 juni 2000

Grease Summer Nights in B...

Posted by

Om telkens weer met nieuwe en leuke dingen voor de dag te komen kiezen de Deurdweilers regelmatig een nieuw thema. Zo hadden ze in 2000 een heel Grease-thema gehanteerd compleet met kleding, caddillac en muziek uit Grease.

19 oktober 2000

Dweilorkest De Deurdweile...

Posted by

Het eerste radiodebuut van dit dweilorkest was op 19 oktober 2000. LIVE in de Radio3 studiospeelde ze in het populaire programma "Stenders Vroeg" waar dagelijks meer dan een half miljoenmensen naar luisterden. Hier hebben ze een zelfgeschreven polona..

9 december 2000

De opnamestudio in

Posted by

Met behulp van enkele geldschieters is de CD op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook 'SKIK' en 'Boh Foi Toch' hun cd's opnemen. Het is een CD geworden met voor elk wat wils, van enkele popnummers zoals "Que Si..

23 december 2000

Tweede opnamedag

Posted by

Met behulp van enkele geldschieters is de CD op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook 'SKIK' en 'Boh Foi Toch' hun cd's opnemen. Het is een CD geworden met voor elk wat wils, van enkele popnummers zoals "Que Si..

19 januari 2001

CD Presentatie

Posted by

Vandaag was het zover: De presentatie van de eerste CD. Het aantal reacties was overweldigend en tevens leuk dat er cameraploegen van SBS6 en Huissen TV aanwezig waren.

19 december 2001

Prettige Kerstdagen!!!

Posted by

Tja, het is even stil rondom de Deurdweilers zo rond de feestdagen. Maar dit is stilte voor de storm. De cd-presentatie aan het begin van het jaar was een enorm succes! Daarom vinden de Deurdweilers het tijd voor nog zo'n feestje!

14 februari 2002

Nu op naar het jubileumfe...

Posted by

Zo, carnaval is weer voorbij maar niet getreurd 24 februari staat het volgende feest op de agenda: Het Deurdweilers-spektakel t.g.v. het 10-jarig bestaan van dit orkestje.

Recent Nieuws
Volg ons op Facebook
Vroeger op deze datum