20 jaar RTL met de TV Kantine en Deurdweilers

In het komende seizoen bestaat RTL in Nederland 20 jaar. Ooit begonnen als RTL Veronique en al heel lange tijd RTL 4 (en later ook de zenders 5, 7 en 8). Carlo Boszhard en Irene Moors willen dat jubileum graag vieren met een special van De TV Kantine. Op woensdag 9 september waren de opnames en de Deurdweilers waren daarbij om de nieuwsuitzending van Jan de Hoop drastisch te verstoren.

Van tevoren wisten we al dat er weinig speeltijd zou zijn, dus gingen we ook meer voor de fun naar het mediapark in Hilversum. Om 19:30 arriveerden we bij het rode huisje waarna we naar de studio gingen. We mochten ons melden bij Studio 23, waar we nog even op de foto gingen, maar daarna al snel zagen dat deze ingang toch echt op slot zat. Nog geen minuut later kwam de beveiliging ons al verwelkomen. Gelukkig kregen we telefonisch al de instructies dat de opnames deze keer in de RTL nieuwsstudio zouden zijn. Onderweg kwamen we ook nog Rene Froger tegen, die nog op zoek was naar een paar Toppers. (Zoek niet verder, hier zijn we)

Worstjes op mijn borstjes

Tijdens het wachten hebben we even ingeblazen. Of we ook ‘worstjes op mijn borstjes’ kunnen spelen, want Ria Valk komt zo ook nog? We kijken even bedenkelijk, maar 10 minuten later (en een paar zoekacties via de telefoon) kunnen we het refreintje spelen. Een uurtje later gaan we dan echt naar de studio en gaat het feest beginnen. Het gaat er strak aan toe en na 3 keer staat de scene er toch erg leuk op.

Het eindresultaat

Op de foto met Jan de Hoop en Kim Holland

Nog even gauw op de foto met Jan de Hoop en Kim Holland om vervolgens weer naar huis terug te keren en deze geie goeie avond met een glimlach op ons gezicht af te sluiten. 

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie