1e in Nistelrode! - Dweilorkest De Deurdweilers

1e in Nistelrode!

Posted On:04.17.2005

Gisteren bezochten de Deurdweilers het eerste dweilfestival van het nieuwe seizoen en met succes! De 1e prijs werd in de wacht gesleept. En een gesleep was het, want het waren 2 enorme bekers.

In de Brouwershoeve, een tot zalencentrum verbouwde boerderij, was een drietal podia gemaakt. De Deurdweilers begonnen hun eerste optreden in de grote zaal met Let Me Entertain You. Daarna volgden nog wat bekende nummers, maar ook een paar nieuwe nummers werden gespeeld. Het publiek was zo vroeg op de avond nog een beetje rustig, maar de jury kon het optreden schijnbaar wel waarderen.

Het tweede en tevens laatste optreden (dachten we) was in een kleiner zaaltje. Het podium was een beetje te krap waardoor je eigenlijk alleen de muzikant achter je kon horen… maar wel lekker veel nieuwe nummers gespeeld en volgens wat meegereisde fans klonken die al supergoed.Tijdens de prijsuitreiking hoorden we dat Play It Again Sam 3e was geworden. Wij waren dus wel benieuwd wie er dan wel niet gewonnen had. Dat orkest hadden we waarschijnlijk gemist. Maar wat schetste onze grote verbazing dat wij dit zelf waren!!!

Snel werden de instrumenten weer uit de garderobe gehaald en werden nog wat leuke nummers gespeeld. Bram kon het ook pas geloven toen hij de beker zelf in de hand had.

In ieder geval reden genoeg voor een afterparty dachten we zo. Dus werden er snel wat kratten bier her en der opgehaald en hebben we bij de familie Sluiter nog even doorgefeest tot in de hele kleine uurtjes.

De foto’s staan er inmiddels op en een uitgebreid verslag komt in het fanclubblad over 2 weken.

Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Carnaval 2005

Na al een gezellige vrijdagavond gehad te hebben bij de opening van Herberg de Ploeg in Angeren, volgde zaterdag het...

Sluiten