Laatste Nieuws - Dweilorkest De Deurdweilers
Alles kon in de BZT-Show
9 oktober 2017

Alles kon in de BZT-Show

Posted by Tom Smits

Zondagmiddag 8 oktober reed het Angerse dweilorkest weer richting Hilversum. Al twee keer verleende het orkest medewerking aan de BZT-Show, een populair kinderprogramma met presentatoren Jetske en Pepijn waarin ze de leukste en gekste wensen van kind..

Dagje Heukelum
18 juni 2017

Dagje Heukelum

Posted by Tom Smits

Zaterdag 17 juni vertrokken we ’s ochtends vroeg naar Heukelum, om te spelen op de jaarmarkt. Van 10.00 tot 16.00 uur waren we door de hele stad te vinden. Door de gezellige smalle straatjes leent de binnenstad zich mooi voor deze jaarlijkse brader..

We vierden het leven! – Bemmelse Dweildag 2017
4 juni 2017

We vierden het leven! ...

Posted by Tom Smits

Maandagochtend 12 juni. Nog nagloeiend van de zon die het hele weekend op het gezicht heeft gebrand en nog nagenietend van weer een supermooi weekend! Wat is de Bemmelse Dweildag toch altijd een schitterend evenement met al dat publiek, de mooie podi..

Repetitieweekend 2017
24 april 2017

Repetitieweekend 2017

Posted by Tom Smits

Inmiddels ook alweer een traditie die al voor de 11e keer plaatsvond: het repetitieweekend in april. Als vanouds gingen we hier nieuwe muziek instuderen voor de zomer(festivals). Vrijdag nog in ons eigen durp, maar zaterdag en zondag in Zevenaar. Het..

Carnavalsoptocht 2017 Angeren
27 februari 2017

Carnavalsoptocht 2017 Ang...

Posted by Tom Smits

De Deurdweilers waren als orkest niet aanwezig in de optocht aangezien er altijd veel leden aan het bouwen zijn bij de diverse bouwgroepen. Maar dit jaar toch een beetje wel! De Loatbleujers hadden namelijk een ‘gouden duim’ wagen gemaakt..

Carnaval 2017 – vrijdag
25 februari 2017

Carnaval 2017 – vrijdag

Posted by Tom Smits

De afgelopen weken hebben we al even warmgedraaid bij de carnavalsavonden van zowel Jonge Kracht als RKHVV, maar dit weekend is het dan eindelijk zover! Vrijdag – de Marangdweilers De optocht op de Angerse basisschool De Marang wordt ook steeds..

Pronk Angeren 2016
23 januari 2017

Pronk Angeren 2016

Posted by Tom Smits

Zoals elk jaar organiseerde de carnavals vereniging een Pronkzitting en natuurlijk zijn wij als dweilorkest daarbij om het geheel muzikaal te begeleiden . We hebben dan ook een klein podia waarvan we alles goed kunnen zien en dan zo nodig een alaaf k..

Het was aMeezing!!!
18 december 2016

Het was aMeezing!!!

Wat een aMeezing avond! De bijna 400 aanwezigen hebben genoten! De Deurdweilers in topvorm en het publiek en de mannen van Schip Ahoy waren goed bij stem. Geert Bouwman ontving de Gouden Duim en Martijn en Tom ontvingen een lintje en mooi fotoboek vo..

16 november 2016

Hallo Jesper!

De geboortebordcommissie had weer een drukke maand! Was op 29 oktober Kate geboren in Cuijk, op 16 november moest een bezoekje aan Nijmegen gebracht worden om bij saxofoniste Thiele en haar vriend Maarten een bord in de tuin te planten. Die dag was n..

29 oktober 2016

Welkom Kate!

Slagwerker Mark en zijn vrouw Kim zullen 29 oktober (net als Bram en Lizan) niet snel vergeten. Mark moest namelijk de bruiloft van Bram en Lizan aan zich voorbij laten gaan. Maar dat vond hij geen probleem, want hij is namelijk die bewuste dag vader..

Bram en Lizan getrouwd!
29 oktober 2016

Bram en Lizan getrouwd!

Posted by Tom Smits

Vrijdag 28 oktober zal voor Bram en Lizan een dag zijn om niet snel te vergeten! Deze dag gaven zij namelijk elkaar het jawoord. Onze voorzitter Bram en bekkeniste Lizan zagen er stralend uit en wij mochten ’s avonds samen met de fantastische b..

Gouden Duim 2016 – Geef je voorkeur door
7 oktober 2016

Gouden Duim 2016 – ...

Posted by Tom Smits

Als Deurdweilers hebben wij de afgelopen 25 jaren aan den lijve ervaren dat een gezelschap als het onze niet kan functioneren zonder hulp van ouders of vrijwilligers en wij beseffen dat dit voor elke andere vereniging stichting of gezelschap net zo z..

Bloemencorso Winkel
26 september 2016

Bloemencorso Winkel

Posted by Tom Smits

Zondag 25 september was een mooie dag om muziek te gaan maken, het zonnetje straalde en de temperatuur was nog lekker zomers. Helaas misten we zeker 4 uur van dit zonnetje omdat we helemaal naar Winkel (in de kop van Noord Holland) moesten rijden om..

Weekendje Antwerpen
12 september 2016

Weekendje Antwerpen

Posted by Tom Smits

Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum. Alle leden hadden begin dit jaar een bucketlist opgesteld met dingen die ze graag nog een keer wilden doen. Naast “nog een keer de amerika show”, “een optreden voor heel veel publiek” ..

Ballonfiësta Barneveld
21 augustus 2016

Ballonfiësta Barneveld

Posted by

Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum. En daarom hadden we alle leden een bucketlist op laten stellen met dingen die ze graag nog een keer wilden doen. Een van de dingen die meerdere keren terugkwam was het Ballonfiësta in Barneveld. In 1998 en 2..

DD op de Zwarte Cross
24 juli 2016

DD op de Zwarte Cross

Posted by

De Deurdweilers waren 22, 23 en 24 juli uitgenodigd om op de Zwarte Cross te komen spelen. Wat was het heet, maar wat was het mooi!  Op vrijdagochtend vertrokken de eerste Deurdweilers in de stromende regen richting Lichtenvoorde. Langzaamaan op de ..

Wij liepen de Bemmelse Dweildag mee!
12 juni 2016

Wij liepen de Bemmelse Dw...

Posted by

We hebben de finish bereikt! En nog wel met een 3e plaats ook! Wat een fantastisch weekend hebben wij beleefd in Bemmel!  2016 is een heel speciaal jaar, niet alleen bestaat De Deurdweilers 25 jaar, maar het grootste wandelevenement ter wereld ook! ..

Hallo Thijs!
8 juni 2016

Hallo Thijs!

Posted by

In de categorie “geboortenieuws” kunnen we jullie mededelen dat het gezinnetje van saxofoniste Evelyn op 2 juni is uitgebreid tot 4 personen! En als je bij de Deurdweilers zit dan is de kans zo’n beetje 95% dat het een jongetje word..

DD LIVE op TV: BZT-show en K3
11 mei 2016

DD LIVE op TV: BZT-show e...

Posted by

Wat is er mooier dan mensen blij maken? Niets toch? Vandaag was weer zo’n dag. Tijdens de speciale live BZT-show in Studio 21 mochten we een moeder blij maken door op onze sousafoon te laten spelen. Eerst live in de uitzending en daarna buiten ..

Recent Nieuws
Volg ons op Facebook
Vroeger op deze datum