Legertent huren voor een feestje of weekendje weg?

Al een jaar of tien verblijft Dweilorkest De Deurdweilers jaarlijks op het dweilkamp dat ten tijde van de Bemmelse Dweildag wordt georganiseerd. In 2014 is er een gloednieuwe legertent aangeschaft om alle muzikanten onderdak te kunnen bieden. En deze tent kun jij huren

[alert color=blue align=center]Wil jij de legertent deze zomer huren? Mail naar tom@deurdweilers.nl op[/alert]

Grote legertent

De tent is 16 meter lang en 6 meter breed. Met 30 personen kun je er makkelijk in slapen en er blijft dan ook nog ruimte over voor een koelkast. Wij slapen er gemakkelijk met 25 personen in en er is dan nog ruimte voor twee koelkasten, instrumentkoffers en we kunnen zelfs de banken binnen zetten.

Bekijk de tent vanuit de lucht:

Doordat de zijkanten optioneel erin gehangen kunnen worden is de tent ook ideaal voor BBQ’s en tuinfeesten. Je kunt er dan van alle kanten inlopen als het twijfelachtig weer is. De zijkanten zijn iets hoger dan een traditionele legertent waardoor je ook aan de zijkanten van de tent nog redelijk goed rechtop kunt staan.

Kosten legertent

Wij zijn geen commerciële organisatie en niet van plan om winst te maken. Door het verhuren van de tent hopen we de kosten voor onderhoud te kunnen bekostigen. Wij hanteren daarom een huurprijs van 150,- voor een heel weekend voor verenigingen en particulieren. Doe even een telefoontje of mailtje waarin je aangeeft voor welke datum en voor welk evenement je hem wilt gebruiken dan komen we er onderling wel uit. De tent is af te halen en terug te brengen in Huissen.

Legertent vervoeren en opbouwen

De legertent ligt opgevouwen in een grote tas opgeslagen. De afmetingen hiervan zijn 2,2 tot 2,3 meter lang en 90 cm breed. Hiermee past de tent dus in vrijwel iedere stationwagen. Een aanhanger is echter handiger omdat je dan de tent met enkele personen makkelijk erin kan tillen. Ook voorkom je zo beschadigingen aan de auto, want er moeten wel een aantal ijzeren palen worden ingeladen.

Bekijk hier de Beknopte handleiding voor het opzetten en afbreken van de tent.

 

[column size=half position=first ]Werkgroep Anastasiadorp huurde de (vorige) tent al enkele malen:[testimonial id=979]

[/column]

[column size=half position=last ] Angela huurde de tent voor een voetbalweekend: [testimonial id=2026]

[/column]

 

Bekijk een foto-filmpje: