Gouden Duim 2018 - Dweilorkest De Deurdweilers

Gouden Duim 2018

Posted On:10.23.2018

Als Deurdweilers hebben wij de afgelopen 25 jaren aan den lijve ervaren dat een gezelschap als het onze niet kan functioneren zonder hulp van ouders of vrijwilligers en wij beseffen dat dit voor elke andere vereniging stichting of gezelschap net zo zal zijn. Daarom is sinds 2006 iedere twee jaar een Gouden Duim uitgereikt zodat we deze mensen eens extra in het zonnetje kunnen zetten.

Wie verdient de Gouden Duim in 2018?

Welke persoon in uw vereniging betekent veel voor de groep? Zet zich net even wat extra in? Zonder wie kan de stichting/vereniging niet voortbestaan? Nomineer deze persoon dan voor de ‘vrijwilliger van het jaar’!

Overigens is het natuurlijk ook mogelijk iemand van buiten de vereniging, stichting of organisatie te nomineren die gewoonweg veel betekent voor Angeren.

De nominatie, incl. motivatie, kunt u via onderstaand formulier invullen. Dit kan t/m 1 november 2018. U kunt uw nominatie ook mailen naar goudenduim@deurdweilers.nl.

Een door de Deurdweilers zorgvuldig samengestelde commissie bepaalt uiteindelijk, op basis van de gegeven motivatie, wie de prijs het meest toekomt.

Wanneer wordt de Gouden Duim uitgereikt?

Dit zal gebeuren op vrijdagavond 30 november 2018 tijdens het evenement ‘Zegt het met muziek‘ in het Dorpshuis in Angeren.

Nomineer nu hieronder!

Ik nomineer / wij nomineren voor de uitreiking van de Gouden Duim 2018:

Uw naam (verplicht)

Zijn/haar naam (verplicht)

Naam vereniging/stichting (indien van toepassing):

Hij of zij komt zeker in aanmerking voor deze Gouden Duim omdat...

Uw gegevens zodat we eventueel contact op kunnen nemen voor verdere informatie:

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Lees vorig bericht:
Zeg het met muziek

Wil jij een boodschap overbrengen aan je geliefden, familie, vrienden of een bijzondere collega? Vind je de juiste woorden niet...

Sluiten